Change language
English English
Dansk Dansk
Deutsch Deutsch
Русский Русский

 1. Ayurveda-yoga festival

  Ayurveda-yoga
  Uge 26 danner rammen om en yoga ø-lejr på Halkær Kro
 2. Центр Аюрведа «Ayurdham» в Харькове

  Дорогие друзья!   Добро пожаловать в центр Аюрведа  «Ayurdham» оздоровления организма и души.

 3. Ilse Gaardahl, indehaver af www.goforgoa.dk and www.city-yoga.dk and www.stressbuster.dk Ilse blev certificeret Iyengaryoga I 1996. Certificeret Psykoterapeut i 1992, gruppe og parterapeut i 2000. Fra Institut for Gestaltanalyse. Ilse udgav bogen“YOGAMANUAL” i 2111.

  I 2010 afholdt GoforGoa sin første tur til Goa. Her startede et samarbejde med Dr. Rohit Borkar, hans Ayurveda konsultation og behandlings klinik. Vi har nu et samarbejde både i Goa og i Danmark. Yoga eleverne har stor glæde og gavn af Dr. Rohit viden og evner, når de deltager i yogaferie med Goforgoa.

  I Danmark har Dr. Rohit og Ilse fra City-Yoga et samarbejde, hvor Dr. Rohit kommer og afholder seminar om Ayurveda, og har individuelle konsultationer.

  I den kommende sommer 2015, kommer Dr. Rohit til Danmark og afholder et seminar I Skanderborg d. 14. Juni, samt mulighed for Ayurvediske konsultationer. Se mere på www.goforgoa.dk eller send en mail til ilse@city-yoga.dk

  Vi vil fortsat lave Yoga ferie med Ayurvediske behandlinger og foredrag. Yderligere information kan findes på www.goforgoa.dk og www.ayurvedagoa.org