Change language
English English
Dansk Dansk
Deutsch Deutsch
Русский Русский

Dr. Rohit R. Borcar er Bachelor uddannet i Ayurveda, medicin og kirurgi (BAMS). I en tidlig alder af 16 år da han skulle vælge karriere, valgte han at blive Ayurveda læge. Hans passion for Indisk kultur, Yoga og Spiritisme tiltrak ham mod Ayurveda. Han afsluttede sin uddannelse fra det prestigefyldte Ayurveda college i Shiroda, Goa (Goa University) sammen med en praktikplads. Hans kærlighed til Ayurveda gjorde at han rejste til Puna, Kerala og andre steder i Indien for at få et dybere og bredere kendskab til Ayurveda. Han sluttede sin uddannelse i yoga på Mumbai i Santa Cruz.

Han er en dedikeret læge, der tager sig af sine patienter på en meget speciel måde. Dette fremgår bla. Via de mange og meget positive tilbagemeldinger han modtager på internettet. Dr. Rohit er særdeles god i diagnostik. Patienter er ofte forbavset over de ting han registrer og finder ud af, blot ved at gennemføre en puls diagnose på dem. Dr. Rohit har været praktiserende Ayurveda læge i mere end 10 år. Han har derigennem erhvervet sig et solidt ry som ekspert på området, Avurveda, dette både ved konkurrenter og patienter over den ganske verden.

Han mestrer kunsten at heale og behandle mange forskellige lidelser med Ayurveda. Ligeledes benytter han sig af vestligt orienterede, sikre og gennemprøvede behandlingsformer. Dr. Rohit rejser flere gange årligt til vest Europa for at behandle sine patienter der. Såfremt du gerne vil vide mere om Dr. Rohits rejse og tidsplan, og om han planlægger at besøge et område i nærheden af dig, bedes du udfylde vores kontakt formular.

Dr. Rohit har et netværk af erfarne kolleger, hvoraf mange er hans venner. I løbet af sæsonen vil han blive ledsaget af Dr. med. Thomas Ischler, en læge fra Tyskland. Dr. Thomas arbejdede som kirurg før oprettelsen af sin egen virksomhed. Dr. Thomas hjælper de europæiske og vestlige patienter der besøger Dr. Rohit og hans klinik. Dr. Thomas har her rollen som en bro og hjælper for vestlige turister og patienter, der kun kender til vestlig traditionel medicin. Denne støtte kan være væsentlig for bedre at forstå de naturlige, sikre og gennemprøvede fordele af Ayurveda, hvilket i øvrigt er en af de ældste og mest betroede samt helbredende systemer i verden.

Dr. Rohit elsker at undervise andre om sin passion for Ayurveda. Dr. Rohit er en fremragende lærer i Ayurveda, og studerende der har deltaget hans foredrag har altid udviklet en kærlighed og respekt for Ayurveda. Klik på menuerne til venstre for at finde ud af mere om Dr. Rohit kurser, hans klinik og meget mere.


Lord Dhanwantry
Dhanvantari (also Dhanwantari, Dhanvanthari) (धन्वंतरी) is an avatar of Vishnu from the Hindu tradition. He appears in the Vedas and Puranas as the physician of the Gods (devas), and the God of Ayurvedic medicine. It is common practice in Hinduism for worshipers to pray to Lord Dhanvantari seeking his blessings for sound health for themselves and/or others (Wikipedia)